1. Roles in Scrum are
- Product
     Owner
- Scrum
     master
- Team
- All of
     the above
Ans : D
2. The team in Scrum is 5-9 people 
- True
- False
Ans : True
3. Product Owner and
Scrum Master can be the same individual
- True
- False
Ans : False
4. Scrum
overview
- Cross-functional
     teams
- Close
     communications
- Short
     time lines
- All of
     the above
Ans: D
5. What is Sprint
Backlog item
- Features
     need to be developed for the product
- Features
     need to be developed in the Sprint
- Open
     items in the product
- All of
     the above
Ans : A
6. Scrum advantages
- Ability
     to respond to the changes
- Increase
     ROI
- Continuously
     Imrove
- All of
     the above
Ans : D
7. Scrum
disadvantages
- No
     clear definition
- Frequent
     changes
- None
     of the above
- Both
     a&b
Ans : D
8. Which are the
meetings we have in Scrum
- Daily
     stand up
- Sprint
     planning meeting
- Sprint
     review meeting
- Sprint
     retrospective
- All of
     the above
Ans : E
9. What we will
discuss in Daily stand up meeting 
- What
     you have done yesterday
- Planning
     for today
- Any
     impediments blocks the work
- All of
     the above
Ans : D
10. Iteration in
Scrum is called as
- Sprint
- Userstory
- Sprint
- All of
     the above
Ans : A
11. What is epic
- Group
     of related user stories
- Userstory
- Sprint
- All of
     the above
Ans : A
12. In Scrum, the
team activity is monitored on -------- basis
- Daily
- Monthly
- Sprint
     wise
- No
     monitor
Ans : A
13. What we will
discuss in Sprint retrospective meeting 
- What
     went well 
- What
     went wrong
- Improvements
     for the next Sprints
- All of
     the above
Ans : D
14. What we will
discuss in Sprint review meeting 
- It
     will happen at the end of the sprint
- How
     much is completed 
- Improvements
- All of
     the above
Ans : D
15. Scrum is an
Agile process
- True
- False
Ans : A
 
No comments:
Post a Comment